COMENZI TELEFONICE
0774 614 010
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Alimentare

Alegerea unei surse de alimentare pentru camera de securitate poate crea batai de cap. Alegeți tensiunea greșită și riscați să prăjiți componentele interne ale camerei. Dacă sursa de alimentare nu are suficient amperaj, aceasta ar putea cauza pornirea și oprirea în mod repetat a camerei de supraveghere.

O cameră care utilizează led-uri IR (infrarosu) necesită o cantitate mai mare de energie electrică decât una care nu are. O cameră de securitate cu un motor încorporat și o sursă de alimentare slabă s-ar putea aprinde, dar nu se va roti.

Sursele de alimentare sunt fie un transformator de tip plugin, fie o cutie centrală de distribuție pentru mai multe camere. Pentru o instalare mai curată, utilizatorii pot instala o cutie de alimentare centralizată și pot distribui electricitate la toate camerele dintr-o singură locație, facilitând astfel gestionarea lor.

O sursă de alimentare poate face diferența intr-un sistem de camere de supraveghere. Suntem aici sa vă ajutăm să decideți ce sursă de alimentare este potrivită pentru sistemul dvs.

   

Articole 1 pana la 12 din 19 in total

  1. 1
  2. 2

   

Articole 1 pana la 12 din 19 in total

  1. 1
  2. 2